Kontakt os
Tlf.

bygherren bag

Bygherren bag TBT TOWER er TOGT-koncernen med direktør Mogens Tveskov i spidsen. Da Odense Kommune i foråret 2013 udbød optioner for byggeri på TBT-området, vandt TOGT-koncernen den nye bydels største byggeprojekt. Idéen til navnet TBT-Tower opstod naturligt på grund af bygningens højde, der var et af de formelle krav til byggeriet i helhedsplanen for den nye bydel.

kvalitet er kendetegnet

TOGT-koncernen ønsker at være kendt for byggerier, der forskønner bybilledet og har fra start af valgt, at TBT-Tower skal udmærke sig ved høj kvalitet. Alle lejlighederne er lyse og åbent indrettet. De har også alle en indeliggende altan med fantastisk udsigt over Odense, der samtidig er behageligt afskærmet fra uvejr og uro fra det urbane liv.

størrelse efter behov

I Tårnet er grundarealet op til 362 m2 fordelt på fire lejligheder af varierende størrelse op til 8. etage. Herfra er større lejligheder. På 17. etage er penthouselejligheden hævet 60 meter over jorden. I Sidebygningen er grundarealet 615 m2 fordelt på fire lejligheder af varierende størrelse. Øverst på 8. etage er to store lejligheder.

Juli 2019 er lejlighederne i TBT-Tower klar til indflytning.

Vil du vide mere

Udfyld kontaktformularen, hvis vi skal kontakte dig for yderligere information om TBT TOWER.

Projektsalg København City Projektsalg Odense City

TBT-tower@home.dk | T. 65 45 83 90

Tak for din interesse i TBT Tower.