Kontakt os
Tlf.

Bygherren bag

Bygherren bag TBT TOWER er TOGT-koncernen med direktør Mogens Tveskov i spidsen. Da Odense Kommune i foråret 2013 udbød optioner for byggeri på TBT-området, vandt TOGT-koncernen den nye bydels største byggeprojekt. Idéen til navnet TBT TOWER opstod naturligt på grund af bygningens højde, der var et af de formelle krav til byggeriet i helhedsplanen for den nye bydel.

Kend os på kvaliteten

Hos TOGT-koncernen ønsker vi, at du kender og husker os for byggerier, der forskønner bybilledet. Derfor er TBT TOWER bygget i høj kvalitet. Alle lejlighederne er lyse og åbnet indrettet. De har alle en altan med fantastisk udsigt over Odense. Og selvom du bor i byens navle, så er lejlighederne afskærmet, så du ikke mærker uvejr og uro fra det urbane liv.

Få den plads, der passer dig

Vores lejligheder varierer i størrelsen. Du skal nemlig have den plads, der passer til dit behov. Og uanset, om du vil bo i Tårnet eller Sidebygningen, så er der flere størrelser at vælge imellem. Der er et bredt spænd på 89 m2 til penthouselejligheden på 306 m2. Tårnet har 17 etager, og Sidebygningen har 8, så du kan komme op i den højde, du ønsker at se byen fra.

Tårnet på TBT TOWER er klar til indflytning 1. august, og sidebygningen den 1. september.

Vil du vide mere

Udfyld kontaktformularen, hvis vi skal kontakte dig for yderligere information om TBT TOWER.

Projektsalg København City Projektsalg Odense City

TBT-tower@home.dk | T. 65 45 83 90

Tak for din interesse i TBT Tower.